Végre nekem is van egy iphonom

Én már évek óta szemezek egy iphone készülékkel, mert nekem az android valahogy mindig rendetlenkedik. Persze nem tudom ezekből sem a lehető legújabb vagy legjobb modelleket megvenni, és biztos vagyok benne, hogy sajnos ezek a készülékek nem annyira tartósak használat terén, és működőképesség terén, mint az iphone készülékek. Ezért tehát már rég szeretnék venni egy használtat, de rengeteg rémhír kering a piacon lopott telefonokról, rendőrségi ügyekről és ezért na és persze a gyűjtögetés miatt mindig kicsit tovább toltam ezt a feladatot is magam előtt.

Most azonban már nem szeretném halogatni tovább, ezért keresgélni kezdtem, és rengeteg véleményt kértem ki ismerősök között. Egyetlen pozitív véleményt találtam csupán, ami egyrészt elszomorító, másrészt viszont számomra örömhírként szolgál, az egyik nagyon jó barátom az almabazar csapatánál vette a telefonját, és maximálisan meg volt elégedve a tájékoztatással, a kiszolgálással, a készülék minőségével, egyszóval csak ajánlani tudta őket.

Fel is kerestem hát en is ezt a kis csapatot, akik tényleg tudnak segítséget nyújtani iphone adás vétel kapcsán, és kaptam is az alkalmon, hogy elkezdjek velük beszélgetni. Én csak akkor vásárolok bárhonnan, ha biztonságban érzem magam, és nem kell attól sem tartanom, hogy az eszköz nem fog megfelelően működni, és az a veszély sem fenyeget, hogy a származás miatt kellemetlen helyzetbe kerülök. Az Almabazar csapata minden ilyen kétségemet el tudta hessegetni, úgyhogy be is szereztem tőlük egy iphone készüléket, ami teljesen tökéletesen működik. Nagyon örülök, hogy végre rájuk találtam, és most már nekem is lehet egy iphonom. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, biztonságban, jó áron és teljeskörű tájékoztatással tudnak apple eszközöket beszerezni vagy épp eladásra kínálni a piacon a segítségükkel.