Most már én is profikra bízom

Nem olyan régen elkezdtem egy kis blogot, aminek az volt az értelme, hogy otthon, akár gyerek mellett is a fiatal háziasszonyok tudjanak egyrészt egészséges, de finom ételeket, másrészt pedig szint úgy egészséges, de nagyon ízletes és finom, szép süteményeket készíteni a család minden tagja számára. A főzés tudománya sokszor hatalmas feladatnak tűnik egy otthon maradt anyukának, akinek nem sok segítsége van nap közben. Vigyázni kell a gyerekre, takarítani is kell és még az egyéb dolgokat is el kell végezni amíg alszik a gyerek, így nem hogy az egészség nem jut eszükbe, ha főzésről vagy ételekről vagy szó, de lehető leggyorsabb és legkevesebb időt igénylő dolgok jutnak csak eszükbe. Ezek következménye azonban végzetes lehet, hiszen kialakul egy egyoldalú táplálkozás, sokszor a gyorskaják és a tartósítószerrel teletömött ételek tengerében fürdik a végére a család, ami ételintoleranciához, annak következményeként pedig gyulladásos betegségekhez és autoimmun betegségekhez vezethet, nem beszélve arról, hogy az immunrendszert is tönkreteszi, persze a gyerekek esetében is igaz ez.

Éppen ezért nekem legfőbb célom, hogy megmutassam, hogyan tudnak egészséges, de mégis gyors, kevés időre leláncoló ételeket az asztalra tenni az anyukák úgy, hogy még jól is lakjanak, és a vagyonukat se kelljen a boltban hagyni az alapanyagokért. Nagyon szépen el is indult ez a kis blog, és kezdetben én csináltam a képeket is, amik bár hagytak némi kívánnivalót maguk után, de induláshoz elegendőnek bizonyultak.

Ma már azonban én is a profikra bízom az ételfotózás minden feladatát, hisz így egyrészt több időm jut a blogra, másrészt pedig hihetetlen szép és élethű képeket készítenek nekem, gyönyörű kompozícióval, ami szintén segít az embereknek, hogy ők is gyönyörűen és íncsiklandó módon tudják tálalni ezeket az ételeket. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Fotoda csapatát. Biztosan nem fognak csalódni egyetlen munkájukban, képükben sem.