Cégünk legújabb segítőtársa

Én sosem voltam egy jó gyerek, és jó tanulónak sem számítottam sosem, viszont rendkívüli módon szerettem a természetet. Azt kell mondjam, hogy imádtam járni a környező erdős területeket és sétálni a fák között. Egyre jobban érdekeltek a növények, és hamar azon kaptam magam, hogy a kertészet az ami igazán kikapcsol. Édesanyámnak rengeteget segítettem a kertben, később pedig olyan kis kertet építettem neki, hogy nem győzött csodálkozni. Ekkor döntöttem úgy, hogy a kertészet az, ami igazán vonz, ilyen irányba kezdtem tanulni és az iskolákat is elvégeztem és kertészetben dolgozom már közel öt éve. Ez a kertészet tulajdonképpen velem alakult és azt kell mondjam, hogy most már vezető szerepet töltök be, és egyre nagyobb, egyre bonyolultabb projektekre kapunk megbízást, vagyis szépen fejlődik a cég, és ennek szerves része vagyok én is, erre pedig kifejezetten büszke.

Jelenleg azonban már olyan problémákkal küzdöttünk, hogy egy-egy földmunkálatot ami a tervek megvalósításához elengedhetetlen volt, vagy hogy nem, vagy csak nagyon nehezen, hihetetlen erőfeszítésekkel tudtunk megoldani. Egy-egy munka során rengeteg földet kellett megmozgatni, és akár egy meredek szakaszt is használhatóvá és élvezhetővé kellett tenni, ami hihetetlen nehézségeket okozott a csapat számára, nem beszélve arról, hogy mennyire sok időt vett igénybe. Így aztán arra az elhatározásra jutottunk, hogy gépi segítségre van szükségünk, akár egy traktor formájában.

Persze a traktorokhoz szinte senki sem értett nálunk, de az Odisys csapatának személyében hihetetlen nagy segítőtársa leltünk. Rengeteg kérdésünkre szinte azonnal tudtak válaszolni és a kiválasztásban felbecsülhetetlen szerepük volt, csakúgy, mint abban is, hogy a lehető leggyorsabban hozzá juthassunk a legújabb csapattársunkhoz. Így aztán most már azt mondhatom, hogy egy kis traktor a csapat legerősebb tagja, aki persze töredék idő alatt végez azokkal a nehéz munkákkal, amikkel mi akár heteket is eltöltöttünk volna rosszabb esetben. Ez a fejlesztés még jobban be fogja pörgetni a céget és biztos vagyok benne, hogy ez a számokban és a növekedésben is meg fog látszódni. Azt hiszem szép évnek nézünk elébe.