Nem hittem volna, hogy ennyiből is kijön az új weboldalam

Amikor az ember weboldalt akar készíttetni, akkor a fejében a legtöbbször nagy számok jelennek meg, mert ezt hallani mindenhonnan. A weboldal készítés árak tekintetében igen széles spektrumon mozog. De a korábban linkelt oldalon mindenre világosan fény derül. Így nem kell azon gondolkozni, hogy most mennyi is lehet a vége. És hát persze világosan meg van szakmai részről fogalmazva, hogy mi az, ami olcsó, és miben más a drágább.

Nem hittem volna, hogy ennyiből is kijön az új weboldalam

Sokáig gondolkoztam, hogy mi legyen? Béreljek weboldalt, esetleg keressek valami szabadúszót, aki gyorsan összerak valamit. Végül egy barátom győzött meg, hogy ha már csináltatok új weboldalt, akkor tegyem bele a kellő időt, energiát és pénzt. Így jutottam el a PWK csapatához.

Amikor ajánlatot kértem akkor kicsit feszült voltam, mert azt gondoltam, hogy biztos lesz a vége közel egy millió forint. De legnagyobb meglepetésemre a töredékéből kijött az oldal elkészítése. A folyamat pont olyan volt, mint amit a weboldalon olvashattunk: gördülékeny és profi. Pár hét alatt elkészült minden és tényleg kompletten a segítségemre voltak abban, hogy ne csak az oldal készüljön el, hanem a cégem rendszerét is gondoljam át. Így hát többet is kaptam, mint egy weboldal.

Azóta jöttek is érdeklődők, és már pluszban vagyunk összességében, aminek igazán örülök, mert korábban kicsit aggódtam, hogy honnan lesznek új projektjeink. De most már tudjuk, hogy az új weboldalunkon keresztül. Amit javaslok, ha hasonló helyzetben vagy, hogy már az elejétől menjen az oldalra a linképítés. A kettő együtt nagyon hatékony.