Gyors és pontos segítség

Nemrég úgy döntöttem, hogy új munkahelyen próbálom ki magam, és nekem ez sosem ment könnyen. Mindig történt valami, eddig három esetben is szembesülnöm kellett azzal, hogy ezek a dolgok nekem nem mennek egyszerűen, mindig közbe jön valamilyen baleset vagy nem várt esemény, amit ott és gyorsan kell megoldanom. A második munkahelyemnél még nagyon tartottam ettől, a harmadiknál már fel voltam rá készülve, és most sem volt más a helyzet. Jött is gyorsan a feladat szembe.

Történt ugyanis, hogy a céges telefonom valamilyen hihetetlen okból bekerült a farzsebembe, és mikor elmentem mosdóba ki is esett onnan. Isteni szerencse volt, hogy nem a vécében landolt az egyébként három napos telefon, mert újat kaptam, hanem a földre esett, de mondanom sem kell, hogy teljesen betört a kijelzője. És hát én nem igazán akartam, hogy mindenki rólam beszéljen, ezért gyorsan felhívtam a férjem, hogy szükségem van egy nagyon gyors és precíz telefon szervízre, ha lehet android szervíz legyen, és már diktálta is a telefonszámot.

Ő ugyanis esküszik a https://androidszerviz.hu/ csapatra, akik tényleg nagyon gyorsan és maximális szakamaisággal a segítségemre voltak, és hihetetlen sebességgel ki is cserélték a kijelzőmet, és senki meg nem mondta volna, hogy egyáltalán valaki is hozzányúlt a telefonomhoz. Nagyon hálás vagyok a férjemnek, hogy ő állandóan összetöri a telefonját és ezért gyorsa és biztos segítséget tudott nekem nyújtani ezen a téren. A munkahelyemen pedig senki sem tudja hogy mi történt, sőt, mindenki csodálja a telefonomat hogy azóta is mennyire szép állapotban van. Remélem már több ilyen esettel nem kell megküzdenem legalább amíg itt dolgozok. Elég a munka adta kihívás is számomra.