Kotrógép újonnan jó fogyasztással

Mindennapos munkánk során nagy területeken dolgozunk, a legkülönfélébb munkafolyamatokat ellátva. Ezért szükségessé vált átgondolni, hogy hogyan lehetünk hatékonyabbak. Mely dolgokon tudjuk javítani: munkánk sebességén, minőségének megtartása mellett?

Mivel az eddigiekben a kollégáink kitartó és kemény munkával dolgoztak a területeken kézi erővel ezt a területet találtuk fejlesztendőnek. Főleg azokból, hogy egyre több  megrendelésünk érkezett. Ezért szükségesnek éreztem, hogy beszerezzek a cégbe egy minikotró gépet, amivel gyorsabban és hatékonyabban fogunk dolgozni. Elsőre azt sem tudtam persze, hogy mit csináljak, csak azt láttam, hogy a folyamatosan növekvő igényt megrendelőink részéről valahogy modernebben kellene kiszolgálni, mint ahogyan ezt eddig tettük.

Partnerünk ajánlotta a rakodok.hu csapatát, hogy nézzek ott szét, mert nem csak jó gépekkel, hanem nagyon jó ár érték aránnyal fogok találkozni. Nem is sokat húztam az időt azonnal felhívtam őket és egyeztettem egy találkozót, ahol élőben tudtuk a kollégámmal megnézni több minikótró gépüket. A találkozón meg is egyeztünk és meg is rendeltök a saját minikontrónkkat. Persze nem csak az ára miatt döntöttünk így, hanem az is igen meggyőző volt, hogy alkatrészben és szerelésben is ki tudnak minket segíteni ha szükségesség válik.

Mivel  nekünk nagyon sok a munka, ezért különösen fontos, hogy ne álljon napokig a gép, mert akkor mit sem ér, hogy megvettük. De erről most meggyőződtünk, hogy nem kell ettől tartani.A kotró közben meg is jött el is kezdtük használni. A döntés kiválónak bizonyult, és csak azon elmélkedtünk a kollégákkal, hogy miért nem előbb vettük meg, mert annyira sokat segít a hatékony terület rendezésben, hogy kötelezővé kellene tenni.