Menu

KÖZLEMÉNY 


14


Az index.hu honlapon 2016. április 27-én megjelent Nem csak haveroknak, hülyeségre is jutott pénz című cikkre vonatkozóan

A John Henry Newman Felsőoktatási Képzési Központ, mint önálló jogi személy, 2016. január 20-án FNYF/51-9/2016. ügyszám alatt nyilvántartásba vételi határozatot és működési engedélyt kapott az Oktatási Hivataltól. Intézményünk „virtuális”-ként és „kamufőiskola”-ként való emlegetése szándékos hitelrontás, amit visszautasítunk.

A John Henry Newman Felsőoktatási Képzési Központ a katolikus keresztény világnézet alapján fogalmazza meg identitását és alakítja ki tevékenységi körét. Meggyőződésünk homlokegyenest ellentétben áll az ezotériával. Azt az állítást, hogy tevékenységünk „ezoterikus bullshitre épít”, becsületünket csorbítónak tekintjük, és határozottan visszautasítjuk.

Intézményünket nem „kamudoktorok és lovagok” vezetik. Ez hamis és becsületsértésre alkalmas téves állítás, amely személyiségi jogi sérelmeket is okoz az intézmény vezetőivel szemben, továbbá szándékos hitelrontás, amit határozottan visszautasítunk.

Budapest, 2016. április 27.

Fülep Dániel

igazgató